TRAININGEN

 

Splitstep Training & Coaching gelooft heilig in trainingen op maat. Sterker nog, voor ons is een training altijd op maat. Net zoals uw bedrijf uniek is, zijn uw medewerkers dat ook en daarom combineren wij training altijd met een-op-eengesprekken. Samen met u brengen we in kaart wat er speelt en welke uitdagingen er liggen.

 

De manier waarop iemand leert, is bepalend voor de manier waarop wij onze kennis aanbieden. Door een-op-eengesprekken met uw medewerkers te voeren weten we exact welke factoren van invloed zijn op het functioneren. Dit kunnen belemmerende, maar ook stimulerende factoren zijn. Onze ervaring is dat we er op deze manier voor zorgen dat uw investering niet verdampt maar zijn waarde meer dan terugverdient.

 

 

Geen succes-  maar een zweetgarantie…

 

Splitstep Training & Coaching hanteert geen harde succesgarantie. Dat kan ook helemaal niet. Wel bieden we een ‘zweetgarantie’. Als iemand bij ons een training volgt,  wordt er keihard en resultaatgericht gewerkt. Wij maken contact en confronteren. Daarbij komen we dichtbij uw medewerkers. Dat is onze waarborg voor goede resultaten.