RICHARD BROER

Ik ben actief als trainer sinds 1994 op het gebied van vaardigheidstrainingen. Ik heb mij verder ontwikkeld van algemeen communicatietrainer naar teambuilder, managementtrainer en organisatieadviseur. Ik ben een senior trainer en adviseur en durf te stellen.

 

Trajecten waarvoor ik onder andere inzetbaar ben zijn: 

- Implementatie van de beoordelingscyclus en competentiemanagement

- Leidinggeven voor beginnend leidinggevenden en overige managementtrainingen van Splitstep Training & Coaching

- Motivatiesessies waarbij het op één lijn en in beweging krijgen van de organisatie van belang is; uw gewenste resultaat zal hierbij altijd het uitgangspunt zijn

 

Ik vind het belangrijk dat training ook werkelijk meer is dan een (te) korte interventie waarbij het afgelopen is bij het verlaten van de trainingsruimte. De trainingen gaan verder dan dat moment. Sterker nog, training in combinatie met coaching dan wel individuele begeleiding maakt dat informatie echt blijft hangen en de gewenste gedragsverandering plaatsvindt.

 

Ik heb veel ervaring in het trainen van medezeggenschapsorganen in kleine en grote internationale organisaties, regelmatig in de Engelse taal. Ik ben u graag van dienst, mijn aanpak is gedegen en betrouwbaar. Gericht op wat de cursist en u als opdrachtgever nodig hebben om verder te komen. Kwaliteit staat voorop en de keuze voor bepaalde werkvormen is altijd gericht op het behalen van de doelen van de cursist zonder daarbij de opdrachtgever uit het oog te verliezen.

 

Voor vragen over mijn expertise kunt u een e-mail sturen naar richard@splitstepcoaching.nl of bellen naar telefoonnumer + 31 (0)6 2524 6935.