OVER ONS

‘Splitstep’ is een begrip uit de tenniswereld: in volle concentratie je positie innemen, actief vooruitkijken, anticiperen op wat er komen gaat en daarop reageren. De metafoor van een splitstep geeft onze visie op trainen perfect weer. Splitstep Training & Coaching onderkent het belang van deze onmisbare beweging. Onmisbaar om de focus stevig op succes te houden. Een beweging die u slagvaardiger maakt. Wij ondersteunen organisaties en individuen bij het bepalen wat er nodig is om zakelijke en persoonlijke doelen te bereiken.


Splitstep Training & Coaching
gelooft niet in het aanbieden van kant-en-klare groepstrainingen. Niet alleen is ieder bedrijf anders, ook elk individu is verschillend en vereist zijn eigen, individuele aanpak. Verwacht van onze trainers geen bühneshow waarin trainerstrucjes uit de hoge hoed worden getoverd. Alleen groepsgerichte kennisoverdracht is voor ons geen training.


Eindelijk een training die zijn vruchten afwerpt…

Wat blijft er na een training aan kennis en vaardigheden hangen bij uw medewerkers? Onze ervaring is dat bij een groepstraining die bestaat uit eenrichtingsverkeer de resultaten vaak mager zijn. Alleen door een groepstraining te combineren met een individuele benadering zal training leiden tot resultaten op de lange termijn.